Om oss

Irene

Har bott i Spanien sedan 2018, är från Stockholm och har lång erfarenhet inom sjukvården och som verksamhetschefs för olika hemtjänstgrupper. Innehar spansk sjuksköterskelegitimation, och har arbetat i Spanien som sjuksköterska och personlig assistent.

Jag har arbetet som distriktsköterska i över 30 år mestadels inom primärvård och hemsjukvård med nära samarbete med hemtjänst. Att se hela personen som är i behov av hjälpinsatser som huvudperson i sitt egna och sociala sammanhang, det ger rätt syn, trygghet och skapar rätt förutsättningar.

Johan

Är en händig kille med erfarenhet av att bygga allt från altan till att fixa smarta lösningar i hemmet. Han har ett företag i Sverige som distribuerar till glasindustrin.
Johans stora passion är att i köket skapa allt från goda vardagsrätter till stora festmåltider med samma entusiasm. Den andra passionen är djur, speciellt hundar och kan hjälpa till vid behov.
Innehar truckkörkort och är en van förare av fordon.

Moa

Utbildad frisör som är flytande i svenska, engelska och spanska. Moa är en driven person som brinner för ett ge människor den service de efterfrågar. Hon har nära till skratt, är flink och noggrann.